PRAZNIČNI DARILNI BAZAR

Dobrodelno druženje je za nami, spomini na čudovit dan pa so še vedno živi. V soboto, 1. decembra, smo pripravili praznični darilni bazar in ga umestili v središče Šaleka, na glavno sprehajalno pot. Ponovno smo dokazali, da dajemo na naši šoli velik pomen dobrodelnosti in humanitarnosti. Čarobnost dogodka so pričarali novoletno-božični izdelki, glasba, druženje in prijetno vzdušje.

Učenci in straši, učitelji in delavci šole smo pripravili veliko čudovitih izdelkov. Prav vsak izmed nas je prispeval svoj delež.

Spoštovani starši, krajani in ostali obiskovalci bazarja, zahvaljujemo se vam za obisk, prijazne besede in vaš prispevek. Denar bomo porabili preudarno in koristno. Z izkupičkom bomo pomagali staršem, ki težko poravnajo stroške vzgojno-izobraževalne dejavnosti. Tako bomo učencem omogočili udeležbo v zimski šoli v naravi, na taboru in udeležbo na naravoslovnih dnevih. V celoti bomo financirali skupinsko fotografiranje oddelkov ob koncu šolskega leta, kupili bomo najboljše zobne ščetke za želiranje v šoli ter pomagali pri nakupu učnih pripomočkov in opreme. Učencem, ki so vedno pripravljeni zastopati šolo na kulturnih prireditvah, pa bomo omogočili nagradni izlet.

Iskrena hvala vsem ljudem dobre volje, ki ste kakor koli pomagali, da smo zbrali res lep znesek, in sicer 3.831,39 evra. S svojim darom ste pričarali nasmeh na obrazu in iskrice v očeh mnogih učencev.

Danijela Ribizel,
predsednica šolskega sklada

(Skupno 68 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost