VRAČANJE UČENCEV 4. IN 5. RAZREDA TER 6., 7. IN 8. RAZREDA

Spoštovani starši in učenci,
v osnovne šole se v ponedeljek, 1. 6. 2020, vračajo učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020, pa tudi učenci 6., 7. in 8. razreda.
Vzgojno-izobraževalno delo bo tako od 1.6. za vse učence od 1. do 9. razreda potekalo v normativno določenih oddelkih kot pred razglasitvijo pandemije. Še vedno pa bo potrebno izvajati splošne higienske ukrepe, ki jih je že in jih bo za novo situacijo še pripravil NIJZ.
Pouk bo potekal po rednem urniku, ki je bil v veljavi pred zaprtjem šole. Učenci ne bodo menjavali učilnic, zato se pouk v manjših učnih skupinah ne bo izvajal. Prav tako se ne bodo izvajale interesne dejavnosti. Učenci bodo odmore preživljali v učilnicah. Šport se bo pretežno izvajal na prostem. S 1. 6. bomo v prostorih šole izvajali tudi dodatno strokovno pomoč.

Šolska prehrana bo organizirana kot pred zaprtjem šole. Prosimo, da razrednikom čim prej sporočite, če bo vaš otrok naročen na kosilo.

V šolo se vračajo le zdravi učenci, zato mora otrok prvi dan prihoda v šolo podpisano izjavo staršev, da je otrok zdrav, oddati razrednikom.
Izjava staršev

Učenci se bodo vsak dan zbrali pred šolo, najkasneje ob 8.10, kjer bodo v spremstvu učitelja odšli v matično učilnico. Starši v stavbo ne vstopajo.

Šolski prevozi bodo organizirani po voznem redu, ki je veljal pred zaprtjem šol. NIJZ priporoča, da starši v čim večji meri sami poskrbite za prevoz otrok v šolo. Učenci morajo med organiziranim prevozom nositi masko.

Veselimo se srečanja z vami z željo, da skupaj uspešno zaključimo šolsko leto.

Irena Poljanšek Sivka, ravnateljica

(Skupno 663 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost