ŠOLA V NARAVI – 4. razred

IMG_2566Četrtošolci so se v ponedeljek, 14. marca 2016, odpravili v Mežico v CŠOD. V domu Peca so preživeli tri zanimive dni v šoli v naravi.
Vtisi iz šole v naravi
V ponedeljek sem poln pričakovanja odšel v šolo, saj smo se z avtobusom odpeljali v Mežico. Na cilju nas je pričakala prava zima in naš novi dom. V najlepšem spominu mi je ostal torek, ker smo imeli številne aktivnosti. Streljali smo z lokom, igrali posebno igro disk golf in s krpljami hodili po celem snegu. Proti večeru smo odšli na orientacijski pohod in na poti nas je ujel snežni metež. Ko smo se vrnili, smo se najprej okrepčali, potem pa smo zaplesali v disku. Šola v naravi je bila super in upam, da se bomo v dom Peca še kdaj vrnili.
Nik Repnik, 4. b

Od ponedeljka do srede smo bili četrtošolci v šoli v naravi. Prebivali smo v domu Peca v Mežici. Prvi dan smo se naučili zakuriti ogenj naravi. Po kosilu smo odšli v gozd, kjer smo nabrali potreben material. Potem smo po skupinah zakurili ogenj. Naši trije ognji so lepo goreli do popoldanske malice. Po malici smo spoznali nov šport disk golf. Diske smo metali v prav poseben kovinski koš. Koš sem zadel trikrat. Zvečer smo imeli nočni pohod. Med pohodom sem gledal v nebo, kjer se je odlično videl Veliki voz. Naslednji dan smo se prebudili ob glasbi. Po jutranji telovadbi in zajtrku smo igrali disk golf. Še isti dan smo streljali z lokom in odšli na orientacijski pohod. Zvečer smo se zabavali v disku. V sredo dopoldan smo se v gozdu igrali igrico: Prepoznaj drevo s tipom. V njej je vodič »slepega« vodil do drevesa, ki ga je nato s tipanjem prepoznaval. V šoli v naravi sem se imel krasno.
Maj Mirst, 4. b

V ponedeljek smo se odpeljali v Mežico. V domu Peca smo imeli šolo v naravi. Tam so nas prijazno sprejeli. S sošolci sem bival v sobi z imenom Avžnga. Najbolj zanimiv je bil torek, ker smo streljali s pravim lokom in igrali disk golf. Sprehajali smo se tudi po gozdu in raziskovali naravo. Šola v naravi mi bo ostala v lepem spominu.
Aleks Balažic, 4. b

O naši šoli v naravi povedo več fotografije, ki so dokaz, da smo se imeli lepo.

Razredničarki Brigita Špegel in Jožica Verdnik

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost