Po knjige v šolsko knjižnico

Pa smo zakorakali v novo leto. Decembrski praznični dnevi ter počitnice so za nami in prepričani smo, da ste izposojene knjige medtem že prebrali. Računali smo, da bomo v teh dneh ponovno v šolskih klopeh, pa temu žal ni tako. Zato šolska knjižnica ponovno vabi k izposoji. Postopek bo enak kot v decembru.

Do srede zvečer svoje želje sporočite na moj naslov: maja.pirnat1@guest.arnes.si. Pripišite svoje ime, priimek in oddelek ter seveda naslov knjige (ali knjig), ki bi si jih želeli izposoditi. Če želenega gradiva ne bo na voljo, boste dobili ustrezno nadomestno knjigo. Gradivo boste lahko prevzeli v četrtek, 14. 1., pod nadstreškom pred vhodom v šolo od 10. do 11. ure. Tam bo tudi škatla, kamor boste odložili izposojene knjige.  

Ob prevzemu knjig upoštevajte vsa epidemiološka priporočila (maska, razdalja) in se ne zadržujte pred šolo.

Če želite pobrskati po bazi šolske knjižnice, lahko obiščete Cobissovo bazo podatkov – klik na povezavo: https://plus.si.cobiss.net/opac7/bib/search/simple?db=ossve  in vpišete naslov knjige (ali avtorja), ki jo želite, ter tako preverite, če imamo knjigo v šolski knjižnici.

Saj veste, BRANJE JE POTOVANJE. In knjiga nas res lahko odpelje v najbolj skrivnostne kotičke sveta in domišljije. Samo prepustiti se ji moramo.

Maja Pirnat, knjižničarka

(Skupno 206 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost