POKAL EVROPSKEGA ROKOMETNEGA PRVENSTVA NA POLJSKEM TUDI NA OŠ ŠALEK

DSC_0090Poljska bo od 16. do 31. januarja 2016 gostila Evropsko rokometno prvenstvo, na katerega so se uvrstili tudi slovenski rokometaši.

Na šoli smo bili izredno veseli, da smo lahko videli pokal, to prestižno nagrado, ki jo bo dobil zmagovalec evropskega rokometnega prvenstva.

Skupaj s pokalom so našo šolo obiskali Pawel Czerwinski, veleposlanik Republike Poljske v Sloveniji, Klaudiusz Sevkovic, član uprave Poljske rokometne zveze in predstavnik organizacijskega odbora EP 2016 na Poljskem, Andrzej Baborowski, predsednik uprave prizorišča dogodka v Vroclavu in predstavnik organizacijskega odbora EP 2016 na Poljskem, Bogumila Plachtej Pavlin iz veleposlaništva Republike Poljske v Sloveniji, Goran Cvijič, generalni sekretar Rokometne zveze Slovenije, Polde Kalin iz Rokometne zveze Slovenije, Tomaž Juršič, predstavnik RK Gorenje in nekdanja učenca OŠ Šalek, sedaj pa odlična rokometaša Mario Šoštarič in Rok Ovniček.

Učenci in delavci OŠ Šalek želimo slovenskim rokometašem obilo uspeha na prihajajočem Evropskem rokometnem prvenstvu na Poljskem, navijali bomo zanje z željo, da pokal pristane v njihovih rokah.

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost