September v drugem razredu

Prispevek pripravile: Špela Blatnik, Brigita Špegel in Tina Juršič

Drugošolci smo to šolsko leto uspešno začeli in že veliko lepega doživeli.

V mesecu septembru smo najprej realizirali tehniški dan, ki je bil v znamenju Pike Nogavičke. V različnih delavnicah smo uživali cel dopoldan, nastali so zanimivi izdelki.

V sredo, 22. 9. 2021, smo imeli prvi kulturni dan. V telovadnici šole smo si ogledali lutkovno predstavo, ki nam jo je pripravilo Gledališče FRU-FRU. Pikec Ježek in Gasilko Jež sta nas naučila, kako ravnamo ob naravnih nesrečah. Pred predstavo in po njej smo v razredu ustvarjali na temo naravne nesreče in poustvarjali po predstavi.

Konec prejšnjega tedna pa smo izkoristili sončen jesenski dan in se podali na pohod do Velunje peči. Pot nas je v glavnem vodila skozi gozd, kjer smo se nadihali svežega zraka, srečo pa smo imeli, da smo videli in slišali tudi nekaj živali.  Nazaj grede smo se ustavili na domačiji Vetrnik, kjer je bilo še nekaj časa in energije za igro z žogo ali pa kar brez nje. Zahvaljujemo se gostitelju, ki nas vsako leto lepo sprejme in se lahko igramo na njihovem travniku. V šolo smo se vrnili utrujeni, a zelo dobre volje. Na športnem dnevu nas je spremljal izkušeni planinec, gospod Franc Maršnjak, ki je pohod še popestril s svojimi zanimivimi opisi.

V galeriji si lahko ogledate, kako smo uživali v dnevih dejavnosti. V tem tednu pa že pridno plavamo na Velenjskem bazenu.

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost