Mladinski center – brezplačna individualna učna pomoč

Spoštovani,

v Mladinskem centru Velenje s programsko enoto Središče mladih in otrok (SMO), ki deluje na lokaciji Efenkova 61a (Mladinski hotel Velenje) želimo šolarjem, ki so v teh izrednih razmerah izvajali in pa še vedno izvajajo šolanje na daljavo omogočiti, učno pomoč ob zaključevanju šolskega leta 2019/2020.

Ker se zavedamo, da je šolanje na daljavo za učence svojevrsten izziv in posledično učenci, ne morajo biti deležni popolne pozornosti in pomoči učiteljev, smo z zaposlenimi in prostovoljci Mladinskega centra Velenje pripravili brezplačno individualno učno pomoč za tiste učence, za katere njihovi učitelji in starši menijo, da bi potrebovali dodatno pomoč pri ocenjevanju in zaključevanju šolskega leta 2019/2020.

Individualna učna pomoč poteka v prostorih SMO na Efenkovi 61a (vhod obrnjen proti Šaleškem gradu) po predhodnem dogovorjenem razporedu. Prostori z večjo kvadraturo omogočajo varno izvajanje aktivnosti ob upoštevanju varnostnih ukrepov, ki smo jih pripravili in jih morajo vsi udeleženci tudi upoštevati.

Vse starše, ki želijo, da njihovi otroci izkoristijo te brezplačne inštrukcije oziroma učno pomoč prosimo, da nas kontaktirajo na telefonsko številko (03) 898 19 22 , da se dogovorimo za termin izvajanja učne pomoči in inštrukcij. Za naročanje pokličite od ponedeljka do četrtka med 9. in 12. uro.

Ob klicu in naročanju za izvajanje učne pomoči, vas prosimo še, da si pripravite naslednje podatke:
– Ime in priimek učenca;
– Šola in razred učenca;
– Predmet in učna snov, pri kateri učenec potrebuje pomoč;
– Kontaktna telefonska številka na katero ste dosegljivi (da vam sporočimo termin).

Učna pomoč oziroma inštrukcije potekajo od ponedeljka do četrtka med 14. in 17. uro.

Ob vstopu v program izvajanja učne pomoči bodo starši izpolnili prijavnice in podpisali izjavo o zdravstvenem stanju otroka.

S tem dotičnim projektom želimo učencem omogočiti, da kljub zaostrenim razmeram, le ti pridobijo kvalitetno izobrazbo, ki jim bo v prihodnosti veliko pomenila in omogočila slediti njihovim življenjskim ciljem.

Ekipa SMO
Mladinskega centra Velenje

Prijavnica in izjava za učno pomoč maj 2020

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost