V 4. a opravili športni izziv

 

Redna telesna vadba zelo koristno prispeva k zdravju. V 4. razredu smo aktivni vsak teden pri urah športne vzgoje. Tokrat pa smo si vzeli cel dan za šport in izvedli kar nekaj športnih izzivov (krožna vadba v stanovanju, iskanje zaklada, vodene vadbe…). Poglejte, kako smo opisali naš športni dan.

 

 

 

 

Ogreval sem se, delal sklece, krožil z rokami, delal vodene vaje, iskal športni zaklad, zraven poslušal glasbo. Rešil sem tudi kviz. Zelo mi je bilo lepo.

Gal Padovan

Bilo mi je zabavno. Naredila sem tudi športni kartonček in igrala pikado.

Neli Hudournik

Zbirna točka je bila kopalnica. Obvezna oprema so bili copati, v nahrbtniku pa malica. Ker živimo v tretjem nadstropju, sem delala vaje po stopnicah gor in dol. V vsakem nadstropju sem naredila enkrat  po 10 počepov, drugič sem preskakovala vsako drugo stopnico …  Družbo mi je delal bratec. Vzela sem si tudi čas za počitek in malico. Bilo je super.

Sarah Delić

Športni dan je bil drugačen kot ponavadi. Najprej sem si pripravil malico in steklenico vode. Pričel sem z ogrevanjem. Sledila je resna telovadba. Skupaj z mamo sva potelovadila, se naskakala in nasmejala. Čeprav je bil deževen dan, sva se imela super.

Anan Mujkanović

Zaradi slabega vremena sem športni dan izvedel doma. Pripravil sem vse, kar je bilo potrebno. Potem sem opravil vaje za ogrevanje. Bolj zahtevne vaje sem opravljal ob glasbi. Pomagala mi je mlajša sestrica. Vse je ponavljala za menoj.

Anai Bečirović

Zbudil sem se na deževen dan. Zelo sem se ga razveselil, ko sem prebral, da imamo športni dan.

Najprej sem se ogrel, nato sem začel delati vaje po seznamu. Ko sem vse vaje  izvedel, je sledilo počivanje, tudi moja starša sta te vaje izvedla. Ugotovili smo, da smo vsi v karantenski ne-kondiciji ampak bilo je lepo.

Matic Pušnik

Danes sem imel športni dan v stanovanju.

Skupaj z sestro Saro sva telovadila: skakala s kolebnico, delala trebušnjake, gonila orbitrek in delala počepe. Bilo je zelo naporno in zabavno. Želim si več takšnih dni.

Anže Zupančič

Ko sem na spletni učilnici prebrala, da imamo športni dan, sem bila zelo vesela. Pojedla sem zdrav zajtrk in šla opravit nalogo. Kmalu sem končala in bila utrujena. Danes sem se zelo zabavala in razgibala in zato upam, da bomo ta dan še kdaj ponovili v šoli.

Mija Blažič

Športni dan mi je bil všeč. Najbolj sem uživala pri lovu na zaklad. Veliko vaj je z menoj delala moja mami. Všeč mi je bilo, da sem lahko zraven poslušala glasbo. Ta dan bi z veseljem ponovila.

Jona  Perger

Športni dan je bil zelo zabaven. Lotil sem se ga zelo dobro in imel sem dobre rezultate. Na začetku sem naredil nekaj vaj za ogrevanje. Najbolj naporne so bile sklece. Moji rezultati so: kroženje z rokami naprej 90 ponovitev, sonožni poskoki na mestu 112, počepi 55, trebušnjaki 26, skleci 35 in   bočni poskoki 90 ponovitev. Upam, da bomo še kdaj imeli takšen športni dan.

Eman Ibrahimović

Zelo sem užival, ker sem imel športni dan.  Najprej sem se ogrel, nato sem naredil vaje. Šlo mi je kar dobro. Največ vaj v minuti sem naredil pri kroženju z rokami. Aktiven sem bil tudi zunaj, kjer sem se vozil  s kolesom.

Leon Novinšek

Najprej sem naredil vaje za ogrevanje, potem sklece in trebušnjake. Sledil je odmor za pijačo. Nato sem še malo dvigoval uteži.

Timotej Jurko

Najprej sem se ogrel na sobnem kolesu. Potem sem šel na teraso in ogrel še zgornji del telesa. Na trampolinu sem treniral ravnotežje in vzdržljivost. Namesto razteznih vaj sem vrgel vse od sebe.

Lovro Jerič

Ta športni dan mi je bil zelo všeč. Naredila sem vse vaje. Pri kvizu sem imela rezultat 52%, rešenih nalog pa 15. V 60 sekundah sem naredila 11 kroženj z rokami, 11 sonožnih poskokov, 13 počepov, 7 trebušnjakov, 3 sklece in 14 bočnik poskokov. Ta dan mi je bil kar poskočen ter zelo zabaven.

Tia Mrak Bestijanič

Ko sem se zbudila, sem pogledala na računalnik. Videla sem, da imamo športni dan. Zelo sem se razveselila. Takoj sem začela s telovadbo. Sodelovala je vsa družina. Bilo nam je lepo in zabavno. Vaje in meritve bomo izvajali vsak dan.

Ana Marija Petrović

Z mamo sva se zelo zabavala. Bilo je veliko smeha. Naredil sem 30 počepov in 15 sklec. Med telovadbo sem poslušal glasbo. Z mamo sva si podajala žogo.

Anel Ramić

Zunaj sem hodil, tudi tekal in skakal. Zelo pogrešam treninge, zato sem ponovil vaje, da jih ne pozabim.

Ivano Brkić

 

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost