ŠOLA V NARAVI DOM PECA V MEŽICI, 4. RAZRED

V ponedeljek zjutraj smo se sošolci zbrali pred šolo. Skupaj z učiteljico smo se odpravili v šolo v naravi. V Mežico pod Peco kralja Matjaža. Tam smo preživeli tri dni. Počeli smo veliko zabavnih stvari: metanje diska, plesanje, plezanje. V učilnici smo se igrali družabne in športne igre. Imeli smo tudi nočni pohod, kjer smo slišali za škrata Bergmandlca.

Lorena Grbić, 4. a

 

Takoj, ko smo prispeli, smo si ogledali sobe ter imeli sobno ocenjevanje. Zvečer smo imeli tudi zabavo, na kateri smo zelo uživali in plesali. Tudi kosila so bila odlična. Čas je tako hitro minil, da smo bili žalostni, ko smo morali domov.

Nuša Rednak, 4. a

Že na poti na avtobusu smo peli, nekateri so brali, drugi klepetali. V sobi smo čisto sami oblekli postelje in razpakirali. Naučili smo se tudi novega športa – disk golf. Za konec smo obiskali čisto pravi pustolovski park.

Kaja Prelog, 4. b

V večnamenskem prostoru so nas obiskale tudi činčila Cvetka in dva morska prašička po imenu Twix in Snickers. Na plezalni steni smo se igrali igro »morski pes«, najtežje je bilo plezanje z eno roko. Zelo bi pohvalila kuharja in kuharico, saj sta skrbela, da naši želodčki niso bili prazni. Celo sami smo lahko naredili sladico – kvočeve nudlne oz. žepke polnjene s krhlji od hrušk.

Iza Uratnik, 4. b

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost