PRIČENJAMO S POUKOM NA DALJAVO

Dragi učenci, spoštovani starši,

pred dobrim tednom se je življenje vseh nas obrnilo na glavo. Trenutno moramo živeti življenje tako kot si nihče od nas ni predstavljal. Verjamem, da vsi pogrešamo svoje prijatelje, druženje, igranje (ne boste verjeli, tudi sama pogrešam šolski vrvež) … toda ob epidemiji, ki je trenutno naša glavna skrb, moramo upoštevati navodila pristojnih in se ne smemo družiti. Le vsi skupaj bomo z odgovornim obnašanjem lahko zaustavili okužbo.

Lahko pa se družimo na daljavo, učimo na daljavo in tudi igramo na daljavo. V minulem tednu smo se pripravljali, da tudi mi pričnemo z učenjem na daljavo, učitelji so pripravljali gradiva, pripravljali smo spletne učilnice, pripravljali blog radovednih … Vemo, da imate doma različne pogoje za delo, zato bomo poskušali pripravljati delo tako, da bomo vsi skupaj v približno enakem položaju.

S ponedeljkom, 23. 3. 2020, tako začenjamo s poukom na daljavo. Zavedamo se, da je za vse nas takšen način dela nov, trudili se bomo učencem približati učno snov na razumljiv način in skrbeti, da pri svojem delu ne bodo imeli preveč težav. Na naši spletni strani boste pod zavihkom E-učilnica našli gradiva za posamezni razred (objavljena bodo v spletni učilnici vsak dan med 8. in 9. uro) in podrobnejša navodila svojih učiteljev. Če boste pri svojem delu naleteli na ovire, se obrnite na učitelje preko elektronske pošte.

Bolj kot kadarkoli prej je zdaj potrebno, da sodelujemo in si pomagamo. Samo tako bodo dnevi, ki so pred nami, dnevi brez nepotrebnih stisk, ki bi vam jih povzročal tak način dela.

V zvezi s šolskim delom ali kakšnimi drugimi dilemami se lahko obrnete tudi na šolsko svetovalno službo (mojca.vedenik@guest.arnes.si) in name (irena.poljansek-sivka@guest.arnes.si).

Uspešno delo vam želimo. Predvsem pa, ostanite zdravi. Se beremo.

Irena Poljanšek Sivka, ravnateljica OŠ Šalek

(Skupno 1.183 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost