1. b zapel Nandetovo himno

Pripravila: Tina Slatinek

Naše prijateljstvo z Nandetom sega že v september, ko nas je prvi šolski dan pričakal v učilnici. Stik z njim smo kljub ekranom, v šoli na daljavo poglobili in ga zdaj, ko smo spet skupaj, le še negujemo. Navihani papagaj nas v razredu spodbuja, zabava, za nas navija in pohvali. Preko njegovih pustolovščin se vedno naučimo kaj novega ali le obnovimo svoje znanje.

Himna je nastala na pobudo učencev in učenk 1. B. Najprej smo na tablo zbrali vse ideje o tem, kdo Nande pravzaprav je ter naše misli s pomočjo učiteljice povezali v rime. Prijatelje glasbenike smo poprosili, da nam zaigrajo glasbeno spremljavo.

Na šoli imamo glasbeni studio, kjer smo se izjemno zabavali s petjem na mikrofone. Na internetu smo poiskali, kako izgledajo raperji ter zbrali ideje, kakšen video bi posneli. Najprej smo okrasili učilnico in na tablo oblikovali grafit, nato pa smo v šolo prinesli ustrezne obleke, da smo se tudi mi spremenili v raperje. Izmislili smo si še koreografijo in naš izdelek, na katerega smo izjemno ponosni, je tukaj. Upamo, da bo všeč tudi vam.

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost