OBVESTILO ZA STARŠE IN UČENCE

SPOŠTOVANI STARŠI IN UČENCI,

zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID19, bo v vzgojno-izobraževalnih zavodih na podlagi sklepa Vlade RS št. 18100-7/2020/2 in odredbe ministra za zdravje začasno prepovedano zbiranje ljudi v šolah. To pomeni, da se vzgojno-izobraževalna dejavnost ne bo izvajala fizično v vrtcih in šolah oziroma, da se v določenih primerih začasno ne bo izvajala.

Glede na to, da starši pogosto opozarjate, da v šoli namenjamo utrjevanju in ponavljanju učne snovi premalo časa, predlagamo, da čas brez pouka izkoristite za temeljito ponavljanje in utrjevanje že predelane učne snovi.

V tem času bo odpadlo kar nekaj že napovedanih ocenjevanj pisnih izdelkov, zato boste imeli dovolj časa, da se temeljito pripravite na pisna in ustna ocenjevanja znanj, ki jih bomo po vrnitvi v šolske klopi ponovno dogovorili.

Pripravljate se lahko tudi na tekmovanja iz znanj, ki so v tem času odpovedana oziroma bodo organizirana kasneje. Preberite tudi kakšno dobro knjigo ali si poglejte kakšen film …

Posredujemo vam tudi nekaj povezav do interaktivnih učnih vsebin, ki jih lahko uporabite kot pomoč pri utrjevanju in ponavljanju.

https://eucbeniki.sio.si/

https://mailchi.mp/rokus-klett/zaprtje-ol-brezplaen-dostop-do-vseh-e-gradiv-za-uencedijake-in-uiteljeprofesorje?e=f45bad33f9&fbclid=IwAR2l7pQexpnB0HG-LhMPQvpYiOtM3zOT940JY71sLPXnJg3jbt-E7iN1FeI

www.ucimse.com

https://interaktivne-vaje.si/

https://www.otroci.org/ucni-listi

Zdravje in odgovorno ravnanje je v tem trenutku najpomembnejše, zato še enkrat priporočamo, da spremljate in izvajate vse predpisane ukrepe za preprečitev širjenja epidemije. Skrb, da učna snov v šolskem letu ne bo predelana, je v tem trenutku povsem odveč. S šolskim delom bomo nadaljevali po prenehanju epidemije.

Pazite nase in se zdravi vrnite v šolske klopi.

Irena Poljanšek Sivka, ravnateljica

(Skupno 1.123 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost