RADI PIŠEMO Z ROKO

Živimo v času nenehnega hitenja, strmenja v zaslone in tipkanja na tipkovnico. Koliko med nami je še takšnih, ki pišemo z roko razglednice s potovanj, pisma pravim prijateljem, posvetila v spominske knjige, ali pa vsakodnevna sporočila svojim najbližjim? Pisava vsakega posameznika je posebna, edinstvena, unikatna in o nas samih pove mnogo.

Tudi letos smo se v sodelovanju z društvom Radi pišemo z roko na naši šoli priključili projektu Teden pisanja z roko, ki je potekal od 20. do 24. januarja. Letošnja osrednja tema projekta je bila V naši družini radi pišemo z roko. V tem času so se zvrstile različne zanimive aktivnosti v šoli in zunaj nje. K sodelovanju smo povabili učence in učitelje naše šole, pa tudi starše, babice, dedke, tete in strice …, ki so se našemu povabilu z veseljem odzvali. Obudili smo spomin na pisanje vsakodnevnih sporočil, posvetil v spominske knjige, se urili v lepopisu, krasili inicialke, napisali nekaj kuharskih receptov in prepoznavali pisave sošolcev.

Z vami delimo nekaj utrinkov preteklega tedna, hkrati pa vas vabimo, da si na hodnikih naše šole ogledate razstavljene izdelke.

Iskrena hvala vsem, da ste s svojimi rokopisi delili delček sebe.

 

Sanja Jazbinšek Sever

(Skupno 79 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost