DECEMBRSKE LUČKE NA BAZARJU SO ZAŽARELE

Dan ali dva pred načrtovanim dogodkom smo zaskrbljeno pogledovali v nebo, spremljali vremensko napoved in upali, da ne bo dežja. Odločili smo se pravilno, postavili stojnice na prosto ter ponovno oživili naš Šalek.

Bilo je čudovito četrtkovo popoldne, ne pretoplo in ne premrzlo za popoldansko sprehajanje med stojnicami. Opazovanje, primerjanje in nakupovanje so tisto, za kar smo se vsi več dni pripravljali. Z nakupom izdelkov in dobrot ste nam izkazali spoštovanje in zahvalo za naš trud.

Veselo vzdušje smo popestrili s povezovalnim programom, ki je vabil k sprostitvi, pogovoru in druženju po napornem dnevu. Zahvaljujemo se celotni ekipi za odlično organizacijo, tehnično podporo s prevozom stojnic, učencem in mentorjem ter ostalim dobrim ljudem za pripravo in izdelavo izdelkov in drugih dobrot.

Iskrena hvala za lepe misli in prijazne nasmehe, ki so nam sporočali, da že dolgo dobro sodelujemo. S ponosom lahko rečemo, da šola živi v kraju, s krajem in s krajani.

Denar, ki smo ga zbrali, bomo preudarno uporabili za dejavnosti nadarjenih učencev, za obisk kulturnih prireditev ter dejavnosti, ki jih izvajamo pri izbirnih predmetih.

”Pomena dobrote se zavedajo le tisti posamezniki, ki nesebično dajejo in ničesar ne pričakujejo v zameno.” (Tatjana Malec)

Odbor šolskega sklada

(Skupno 309 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost