NARAVOSLOVNI DAN 7.RAZRED – ŽIVALSKI VRT LJUBLJANA

bty

V ponedeljek smo se sedmošolci odpravili v živalski vrt v Ljubljano. Ko smo prišli, smo najprej pomalicali in se nato razdelili v skupine. Najprej smo bili v prostoru, kjer smo prijeli grlico, Madagaskarske hrošče in kačo. Potem smo se odpravili ven. Videli smo volkove, medvede, risa, lamo, ovce, koze, surikate, kamele, morskega leva in še in še. Ogledali smo si trening morskega leva. Res je zelo pameten in igriv. Po koncu vodenja smo si lahko še sami pogledali cel živalski vrt. Okoli 12. ure smo odšli nazaj v Velenje in domov. Ta dan je bil res super, saj smo izvedeli veliko o živalih.

Nika Novosad 7 . A

V ponedeljek 12.3.2018 smo imeli učenci 7. razredov naravoslovni dan. Odšli smo v živalski vrt Ljubljana. Ogledali smo si veliko živali in se naučili tudi kaj novega. Pestovali smo grlico, ščurka in kačo, katero so si bolj pogumni dali tudi okoli vratu. Dan pa je zaključil morski lev s svojimi akrobacijami in triki. Za tem pa smo imeli še nekaj časa, da si sami ogledamo živali, ki nas zanimajo. Nato je napočil čas odhoda. Vsi smo si želeli tam ostati še malo dlje, ker je bilo tako zanimivo.

Tadej Cimperc 7.b

V ponedeljek, 12.3.2018 smo učenci sedmega razreda odšli v ZOO Ljubljana. Tam nas je v svet živali popeljal vodič. Videli smo mnogo različnih živali in izvedeli smo tudi, kakšen je njihov značaj. Po ogledu živalskega vrta smo odšli v prostor, ki je bil poleg živali. Tam smo pestovali grlico, kačo in ščurka. Nato smo si ogledali trening morskega leva. Bilo mi je zelo všeč.

Tiana Muratović Počivalnik,7.b

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost