GLASBE ŠEPET ZA ŠIROK NASMEH

V sredo 17.1.2018 smo se ob 18.00 uri obiskovalci zbrali na dobrodelnem koncertu v kulturnem domu Velenje, da bi si ogledali, kaj so pripravili učenci OŠ Šalek.

Nastopili so učenci naše šole, otroški in mladinski pevski zbor, šolski band, Rudarski oktet in Šaleški študentski oktet. Prireditev pa je odlično povezovala učenka 9. razreda Pia Čretnik.

Koncert je bil res super, učenci so se res dobro odrezali, pa tudi rudarski in študentski oktet ter mentorji, ki so za to vložili veliko truda.

Ves denar, ki smo ga zbrali s prodajo vstopnic, je bil namenjen šolskemu skladu. S tem denarjem bomo pričarali nasmeh na obrazu učencev, ki si težko privoščijo kaj več.

Nika Novosad, 7. a

 

 

V sredo 17.1. 2018 se je odvijal dobrodelni koncert Glasbe šepet za širok nasmeh. Nastopajoči smo morali biti v kulturnem domu že ob 17.30. Komaj smo že čakali, da bo na vrsti naša točka. V garderobah je bilo vroče, a nas je bolj skrbelo, da bomo vse naredili prav pred velikim številom gledalcev. Saj je bila dvorana razprodana.

Ob 18.00 se je vse začelo. Otroci so hodili na oder in program se je odvijal. Dvorana je bila polna. Jaz in nekaj mojih sošolcev smo igrali glasbeno izvedbo Despacita in vsem je bila všeč. In tako  je prireditev prišla h koncu. Vsem učiteljem in obiskovalcem je bil program zelo všeč. Ves denar od prodaje kart je šel v šolski sklad in zbrali smo kar 1800 evrov. Prireditev se je dobro odvijala in tudi meni je bilo zelo všeč.

Tadej Cimperc, 7. b

 

V šoli smo pripravili dobrodelni koncert. Denar, ki smo ga zbrali, je namenjen šolskemu skladu.

Tudi jaz sem bila del tega koncerta. Z mladinskim pevskim zborom smo že kakšen mesec vadili pesmi, ki smo jih tudi kasneje pripravili za nastop. Vložili smo veliko truda in časa, vendar nam je kasneje tudi uspelo. Za nastop smo imeli pripravljene štiri pesmi. Nato je napočil dan, ki smo ga vsi čakali. Po malici smo odšli v kulturni dom na generalko. Potem smo se ob šestih zvečer zbrali v kulturnem domu. V garderobah sem s prijatelji skušala umiriti mlajše pevce otroškega pevskega zbora, saj se jih je slišalo skoraj do dvorane. Potem smo po eni uri prireditve tudi mi bili na vrsti in končno odšli na oder ter odpeli naše pesmi. Nastop je hitro minil, vsaj zame, vendar mi je bilo vseeno zelo všeč.

Tiana Muratović Počivalnik, 7. b

 

(Skupno 19 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost