BAZAR

 Novoletni bazar je pričaral na tržnici v Šaleku res praznično vzdušje. Dišalo je po toplem čaju in slastnem “šmornu”. Hvala vsem, ki ste nas obiskali. Zaradi vas so, naš trud in dobre misli, ki smo jih vložili v pripravo izdelkov, vredni še več.

Še enkrat, en velik HVALA vsem, ki ste nam pomagali!

 

MLADI PROSTOVOLCI

Priprave na bazar so se nam začele že v ponedeljek, saj smo morale mlade prostovoljke pripraviti vse vrečke, v katerih so bili dobitki. Nato smo si deklice, ki smo prodajale, čez nekaj dni porazdelile delo in bazar se je počasi začel. Odvijal se je pred trgovino Mercator v Šaleku v preteklo sredo. Že na začetku so vsi prišli do naše stojnice, zato smo tudi takoj prodali veliko srečk oziroma nagrad. Večina jih je bilo zadovoljnih s svojimi nagradami. Srečka je stala dva evra. Proti koncu pa smo jih znižali na en evro. V darilih so bile razne šolske potrebščine, koledarji, knjige, obeski za ključe,… Zelo mi je bilo všeč in upam, da bo drugo leto enako.

Tiana Muratović Počivalnik, 7.b

V sredo 6.12.2017 sem se udeležil šolskega bazarja.

Bilo je super, saj so učenci naše šole izdelali zelo lepe izdelke. Zelo uspešen pa je bil srečelov, ki je zaradi dobrih nagrad pritegnil veliko ljudi. Glasbe tudi ni manjkalo, saj je zanjo skrbel naš hišnik Robi Hrast. Za hrano pa so skrbeli naši kuharji. Da nas ni zeblo so poskrbeli tudi z čajem. Meni je bilo zelo všeč.

Tadej Cimperc, 7.b

 

Prazniki so pred vrati in vsi že komaj čakamo na njih. Kot vsako leto, smo tudi letos imeli in bilo je super.

Učenci in učitelji smo se to leto zelo potrudili da nam je vse to uspelo izpeljati. Na bazarju je bilo zanimivo še posebej zato, ker smo imeli mladi prostovoljci srečelov , polno lepih nagrad.

Teden pred bazarjem smo vsi nekaj ustvarjali in bilo je prav zabavno ustvarjati skupaj.

Nika Novosad, 7.a

 

(Skupno 25 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost