NAUČIMO SE SMUČATI

20170127_094128Kot že nekaj let zapored smo se petošolci OŠ Šalek udeležili projekta  Naučimo Velenje smučati, ki je potekal na Golteh. Učenci smo  pod strokovnim vodstvom osvajali osnovne smučarske veščine. Razdeljeni smo bili v skupine glede na  smučarsko predznanje. Petošolci smo bili s tečajem zelo zadovoljni, uživali smo v čudovitem vremenu in lepi zimski pokrajini. Zahvalili bi se radi MO Velenje, ki nam je tečaj omogočila, ter učiteljem smučanja za njihovo strokovnost, dobro voljo in potrpežljivost, saj nas je veliko prvič stalo na smučeh in vsi smo se naučili smučati.

 

Rezultati prenesi...

 

 

 

KAJ SMO SI V ŠOLI SMUČANJA NAJBOLJ ZAPOMNILI …

Bilo je zabavno in zanimivo. Doživetje se je bilo peljati z gondolo in sidrom. V petek smo imeli tekmovanje, na katerem sem se dobro odrezala. To je bilo najboljše smučanje na Golteh.

V šoli smučanja na Golteh je bilo veliko prijaznih učiteljev, ki so nas veliko naučili.  V petek mi je bilo kar malo žal, da je že konec.

S šolo smo preživeli čudovit teden na Golteh. Ko smo se vsi naučili smučat, smo se vozili po različnih progah. V petek smo končno dočakali tekmo, sedaj pa nestrpno čakamo na rezultate.

 

Petošolci OŠ Šalek

Bilo je super. Zaradi toplih dni je bil sneg južen, zato smo se vozili v kači. Pogosto sem padel, pa nič za to.

( Alen)

Na smučanju nam je bilo zelo lepo, na zabaven način smo se naučili smučati. Pohvaliti moram učitelje, ki so bili zelo prijazni. Vsi smo se naučili smučati.

(Adrijan)

Na smučanju je bilo zelo lepo. Od daleč sem opazovala Kamniško Savinjske Alpe.

( Erna)

Na Golte smo se vsak dan peljali z avtobusom. Ko smo se pripeljali z gondolo do hotela, smo se oblekli v smučarsko opremo in odšli na smučišče. Vsaka skupina je imela svojega učitelja ali učiteljico, ki so nas učili glede na predznanje. Bilo je super.

( Zarja)

 

 

 

 

(Skupno 1 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost