Četrtošolci in slovenski zajtrk

Danes, 20. novembra 2020, že desetič obeležujemo dan slovenske hrane in to je čas za slovenski tradicionalni zajtrk.

Vsako leto se v šoli pogovarjamo o zdravi prehrani, o čebelah, pomenu zdravega zajtrka … in slovenskem tradicionalnem zajtrku. Vsako leto, ga imamo tudi skupaj v šoli. Letos pa nam je to onemogočeno.

Vseeno pa smo si ga četrtošolci pripravili doma: med, maslo, kruh, mleko in jabolko. Privoščili smo si domača živila, pridelana/predelana lokalno oz.  v Sloveniji.

Tudi vi si privoščite zdrav zajtrk vsak dan, preverite pa tudi ostale nasvete za zdrav način življenja.

Učiteljici Deja in Marjana

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost