ŠOLA V NARAVI KRANJSKA GORA

Preberite si nekaj vtisov naših sedmošolcev iz šole v naravi.

7.A

Najbolj mi je bilo všeč lokostrelstvo. Hrana je bila v redu. Na pohodih je bilo zanimivo.

Gal Govek 7.a

Najbolj mi je bil všeč zadnji dan v Kranjski Gori, saj smo se odpravili na pohod na Zelence.

Pika Ceraj 7.a

Fajn je bilo, ko smo streljali z lokom, pohod na Zelence in dobra hrana.

Patrick Travner 7.a

V šoli v naravi mi je bilo najbolj všeč, ko smo streljali z lokom in odšli na pohod do Zelencev. Ampak najbolj mi je bilo všeč, ko sem šel domov.

Tjaš Mrak Bestijanič 7.a

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se zadnji dan odpravili v naravni rezervat Zelenci. Lahko bi imeli več prostega časa.

Brina Sinur 7.a

Najbolj všeč so mi bili Zelenci zaradi: barve, lepote,…

Eva Vodončnik 7.a

V spomin se mi je najbolj vtisnil živalski vrt, kjer smo držali kačo in ptičjega pajka. V domu mi je bilo vse všeč.

Iva Vučić 7.a

Všeč mi je bilo lokostrelstvo.

Berina Grošić, 7.a

Letošnja šola v naravi mi je bila zelo všeč. Bili smo v prelepem kranjskogorskem okolju, odšli na veliko zanimivih dogodivščin in podpirali našo slovensko odbojkarsko ekipo, ko so igrali proti Poljakom. Po vsej verjetnosti mi bo ta šola v naravi ostala v lepem spominu.

Anja Hriberšek, 7.a

Najbolj všeč mi je bilo zvečer, ko smo bili v sobah.

Anej Mrkonjić, 7.a

V šoli v naravi smo se imeli zelo lepo. V spomin se mi je najbolj vtisnil živalski vrt in pohod na Zelence.

Gaja Golež, 7.a

Najbolj všeč mi je bilo streljanje z lokom.

Dženita Kovačević, 7.a

V šoli v naravi mi je bila najbolj všeč aktivnost lokostrelstvo in ko smo gledali odbojkarsko tekmo med Slovenijo in Poljsko.

Zala Koren, 7.a

Najbolj mi je bilo všeč lokostrelstvo, Zelenci, jezero Jasna in gledanje odbojke med Slovenijo in Poljsko. Hrana je bila zelo dobra. Ta šola v naravi je bila zame nepozabna.

Neža Avberšek, 7.a

V šoli v naravi mi je bil zelo všeč živalski vrt. Všeč mi je bila tudi narava v Kranjski Gori. Tudi z lokom smo streljali in imeli razne igre na prostem. Zelo sem se smejal, ko smo se v prostem času v sobah igrali resnica ali izziv. Nisem si pa mislil, da bomo v četrtek zvečer gledali odbojkarsko tekmo.

Vid Ferlic,7.a

7.B

Všeč mi je bilo, ko smo šli v živalski vrt, in ko smo odšli spat ter ko smo hodili po vodi. Najbolje pa je bilo, ko smo odšli domov.

Nea Glavač, 7.b

Bilo je super. Najbolje je bilo spanje in tako so dnevi minevali. Zadnji dan je bil dober, ker smo šli domov.

Žiga Krajnc, 7.b

V šoli v naravi mi je bilo najbolj všeč v živalskem vrtu v Ljubljani, ko smo prijemali živali. Najbolje mi je bilo držati kačo in pajka. Po tem dnevu si želim kačo in pajka.

Hana Pratnemer, 7.b

Najprej smo se zbrali pred šolo in odšli na avtobus. Ko smo prispeli v živalski vrt, smo nekaj časa počakali in odšli noter. Najprej nam je vodič razložil vse stvari o živalih. Odšli smo na ogled. Po ogledu smo imeli še 30 minut časa, da smo si šli še kaj samostojno pogledat in iti v trgovinico. Ko se je iztekel čas, smo šli prijeti živali, to pa so tenrek, ki je podoben ježu, kača Mlečka in ptičji pajek. Ko smo končali smo odšli na avtobus. Ko smo prispeli, smo odšli na kosilo in v sobe. Prva dejavnost je bila lokostrelstvo. Potem, ko smo končali pa smo imeli večerjo in odšli na pohod. Naslednji dan smo imeli zajtrk in smo odšli na pohod na Zelence. Popoldan pa smo šli raziskovat vodne živali. Zadnji dan je bilo najbolje, odšli smo na varno v naravo, kjer bi mogli zakuriti ogenj. Sami ga nismo, ker nam ni uspelo. Tam zraven je bila tudi reka, v kateri smo skakali sem in tja. Nekateri so bili mokri, nekateri pa ne. Ko smo prišli do doma smo se najedli in takoj smo odšli. Meni je bil najbolj všeč živalski vrt, iskanje vodnih živali in varno v naravo.

Eva Skledar, 7.b

Meni je bilo zelo všeč, ko smo s šolo šli v živalski vrt Ljubljana. Tam smo videli veliko živali. Gledali smo tudi trening morskih levov in božali različne živali. Po živalskem vrtu smo šli v Kranjsko Goro. Tam smo dobili kosilo, po kosilu smo pa kar takoj odšli ven na lokostrelstvo. Zvečer smo šli na sprehod po Kranjski Gori. Drugi dan smo zjutraj šli v naravni rezervat Zelenci. Popoldan pa smo raziskovali vodne živali. Tretji dan smo šli zjutraj v programu varno v naravo, do jezera Jasna. Popoldan pa smo se odpravili domov. Meni je bilo najbolj všeč, ko smo šli v ZOO in ko smo šli, do jezera Jasna.

Ema Jevšenak 7.b

V sredo 25.9 smo se učenci 7.razredov odpravili v šolo v naravi. Najprej smo se ustavili v živalskem vrtu kjer smo si ogledali živali in živalske kože, ter obiskali trgovino s spominki. Najbolj nepozabno je bilo, ko smo v roke lahko prijeli ježa, kačo in pajka. V Kranjski Gori smo se udeležili veliko dejavnosti npr.: lokostrelstvo, iskanje vodnih živali, pohod na Zelence, varno v naravo,… Hrana v domu je bila dobra, sobe so bile v redu vendar v naši ni bilo okna. Obiskali smo tudi trgovino s spominki. Po kosilu smo odšli domov.

Tara Pečko Janežič 7.b

Ko smo prišli nam je vodja doma razložila pravila, potem smo šli v sobe in odložili prtljago in nato smo šli na kosilo. Po kosilu smo šli na lokostrelstvo. Po lokostrelstvu pa na večerjo in spat. Naslednji dan smo zjutraj in popoldne imeli pohod. Ko smo prišli iz pohoda smo pojedli kosilo in šli domov.

Lara Bolha 7.B

Prvo smo šli v živalski vrt in smo gledali živali. Ko smo končali smo šli na Kranjsko goro. Tam mi je bilo lokostrelstvo najbolj všeč.

Edin Alibegović, 7.b

Najprej smo se zbrali pred šolo. Ko smo zložili vso prtljago, smo se odpravili v živalski vrt. Tam smo si ogledali nekaj zanimivih živali. Ko smo končali, smo se odpravili na Kranjsko Goro. Po dveh urah vožnje smo prispeli v dom, tam smo spoznali vse učitelje. V petek smo se vrnili nazaj v Šalek.

Amar Redžić, 7.b

V sredo ob 7.00 smo z avtobusom odšli v živalski vrt v Ljubljani, tam smo si ogledali različne živali. Ko smo končali z ogledom, nas je zunaj že pričakoval avtobus, s katerim smo se odpeljali v Kranjsko goro. Ko smo prispeli nas je že čakalo kosilo. Bivali smo skupaj z osnovno šolo Vipava. Spoznali smo tudi male živalce v reki Savi, poskusili smo zakuriti ogenj s kresilom in odšli v naravni rezervat Zelenci. Ogledali smo si tudi tekmo naših odbojkarjev in proslavili zmago. Po kosilu v petek smo se z avtobusom odpeljali domov. Izlet je bil je krasen in mislim, da ga večina sošolcev ne bo pozabila.

Mark Šehič, 7.b

V sredo 25.9 smo se odpravili v ZOO Ljubljana. Lahko smo se dotaknili ptičjega pajka in bobra ter žival podobno ježu. Za tem smo se odpeljali v Kranjsko goro tam smo veliko hodili in imeli lokostrelstvo.

V petek smo se po kosilu odpravili domov. Meni je bil živalski vrt najbolj všeč, saj imam zelo rada kače. Videli smo tudi hranjenje morskih levov, kenguruje in opice ter leva in leva.

Živa Hudournik, 7.b

Prvi dan: odhod do živalskega vrta Ljubljana. Tam smo si ogledali živali in hranjenje morskega leva. Potem smo odšli do CŠOD, kjer smo se preobuli in odšli v sobe. Proti večeru smo odšli na nočni sprehod. Po sprehodu smo večerjali in odšli spat. Bilo je super.

Anej Dorić, 7.b

Pred odhodom v Kranjsko goro smo šli v Zoo Ljubljana. Tam smo si ogledali in rokovali z različnimi živalmi. Ob 12:00 smo se z avtobusom odpeljali v Kranjsko goro. Ko smo prispeli, nam je vodja CŠOD povedala pravila doma. Hrana se mi je zdela zelo dobra. Imeli smo različne aktivnosti in razne pohode. Bilo mi je  všeč  in bi ta izlet z veseljem ponovil.

Blaž B. Podrzavnik, 7.b

V šoli v naravi sem se imela lepo. S prijateljico Marušo sva se zabavali predvsem v sobi. Imeli smo odhod v živalski vrt in številne pohode. V domu je bila hrana zelo okusna. Pohodi so bili zelo poučni, a tudi utrujajoči. Čeprav smo bili utrujeni, je vse hitro minilo. Najboljši del mi je bil, ko sem prvič prijela kačo, tarantelo in tenreka. Imeli smo se zelo lepo. Bilo je nepozabno.

Tineja Modrić 7.b

V šoli v naravi je bilo super. Imeli smo 2 naravoslovna in 1 tehniški dan. V spomin se mi bo najbolj vtisnil pohod »Varno v naravo«. Med pohodom smo se velikokrat ustavili in učiteljica je povedala nekaj stvari o preživetju v naravi, mi pa smo med tem nabirali suhe rastline. Všeč mi je bilo tudi v živalskem vrtu. Najprej smo se sprehodili po njem, nato pa smo odšli v učilnico, kjer smo lahko v roke prijeli kačo, ptičjega pajka in tenreka. V CŠOD Kranjska Gora je bilo zelo lepo. Imeli smo prijazne učiteljice, učitelje in kuharice , ki so kuhale odlično hrano.

Maruša Jerič 7.b

Najboljše doživetje je bil živalski vrt. Najboljše kar je bilo v CŠOD, pa je da smo bili tam samo tri dni in ko smo šli spat. Najbolje pa je bilo, ko smo šli domov.

Filip Perčič, 7.b

Prvo smo šli v živalski vrt, tam smo bili 2 uri. Potem smo prišli v dom. Ko smo prišli v dom, smo spoznali nove učitelje. Po spoznavanju smo šli na kosilo in po kosilu smo šli v svoje sobe. Po sobah smo imeli še pol ure prostega časa. Po prostem času smo imeli lokostrelstvo. Naslednji dan je bil zelo lep imeli smo dva pohoda. V prostem času smo igrali pingpong. Naslednji dan smo imeli pohod na Savo dolinko in smo tam čofotali po vodi. Po tem pohodu smo šli  na kosilo in pol smo šli nazaj v Velenje.

Dario Tunanović, 7.b

 

 

 

 

(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost