ČLANEK O DOBRODELNEM KONCERTU ROTARY KLUBA VELENJE

V petek, 13. 10. 2017, je bila telovadnica OŠ Šalek polna glasbe, saj je v okviru Rotary kluba Velenje potekal dobrodelni koncert »Igre talentov«, na katerem so s svojimi glasbenimi točkami nastopile vse velenjske osnovne šole. Našo šolo so zastopali osmošolec Bruno Šonc (rap) in osmošolke Nina Pušnik, Katarina Špital in Aleja Kumer, ki so ob spremljavi šolskega banda (Žiga Sivka, Gorazd Pan in Barbara Rošer), poleg ostalega pestrega in zanimivega programa, obogatili glasbeni večer.  Kot gosta sta poslušalce razveselila raper MRIGO in harmonikar Robert Goter, za sproščenost poslušalcev in nastopajočih pa je poskrbel povezovalec večera Peter Poles.

Učenci velenjskih šol so dokazali, da je z glasbo lepo živeti in tako so nam polepšali še en jesenski dan.

 

Igre talentov

Bil je petek trinajsti za katerega pravijo, da je ta dan nesrečen, a brez skrbi, nič strašnega se ni zgodilo. Prav lep dan je bil in zvečer so v telovadnici potekale igre talentov.

Vso prireditev je vodil Peter Poles kar je bilo že za začetek zabavno.  Nastopile so vse Velenjske šole in vsi nastopajoči so imeli talent. Nekateri so peli, plesali, igrali na instrumente in še mnogo drugega. Ob koncu pa je Petra zalil val gledalcev s telefoni in papirji za avtograme.

Ta večer je bil res super in upam, da se še kdaj ponovi.

Nika  Novosad   7. A

 

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost