POMLADNI KONCERT NA OŠ ŠALEK

Neki deček je srečal pomlad. Pravi, da bila je zelo, zelo še mlada, da se mu je nasmehnila, kot bi njega imela najbolj rada. Neka deklica je srečala pomladni dan. Pravi, da je bil zelo, zelo še mlad in da ji je še pomežiknil, kot imel bi prav njo najbolj rad. Neki deček in neka deklica bila sta pomladni dan in pomlad.

Z nežnimi verzi Ferija Lainščka se je v torek, 23. maja 2017, ob 18. uri v avli naše šole pričela glasbeno-plesna prireditev »Pomladni koncert«. V pisan šopek smo povezali različne melodije in ritme v izvedbi pevcev Otroškega in Mladinskega pevskega zbora, Zborčka PRVIH, vokalnih in instrumentalnih solistov, članov Ansambelske igre in pevske skupine učiteljic OŠ Šalek. Za posebno doživetje posameznih pevskih točk je poskrbela šolska instrumentalna skupina The band, za plesne ritme pa naše učenke iz plesne šole M Dance.

Ob zaključku pomladnega večera smo skupaj z obiskovalci zapeli v en glas pesem Dan ljubezni skupine Pepel in kri in se tako pridružili vseslovenski pobudi, da uglasimo našo deželo v imenu ljubezni do glasbe, prijateljstva in ljubezni.

Iskrena hvala vsem, ki ste s prostovoljnimi prispevki obogatili šolski sklad.

Barbara Rošer

(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost